Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi és Felhasználói Tájékoztató


amely létrejött egyrészt a TMPX Media Team Kft által üzemeltetett www.tompox.hu internetes áruház, továbbiakban ön (mint magánszemély, illetve gazdálkodó szervezet) között.

Üzemeltető az áruház szolgáltatásait folyamatosan fejleszti, az esetleges technikai fennakadásból származó károkért felelősséget nem vállal.

Üzemeltető mindennemű változtatás jogát fenntartja arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, beleértve a szüneteltetést, esetleges megszüntetést.

Az oldalon szereplő termékleírások, fényképek, logok, ötletek, a szellemi és szerzői tulajdonra vonatkozó törvények védelem alatt állnak. Azok másolása, felhasználása tilos, és törvénysértő! Felhasználásukhoz az üzemeltető kizárólagos írásos engedélye szükséges.

Az oldal a regisztrációnál megadott adatokról külön nyilvántartást vezet, ezen adatokról rajtam kívül csak a szolgáltató férhet hozzá. Személyes adataimat a szolgáltató bizalmasan kezeli, ezeket harmadik személy részére a tulajdonos hozzájárulása nélkül nem adja ki. Az adataimhoz történő hozzáférés érdekében az általam választott jelszó titkosságának megőrzése az én felelősségem. Amennyiben illetéktelen személy a jelszóhoz hozzáférve azzal visszaél, a szolgáltatót ezért semminemű felelősség nem terheli.

Az aktuális üzemelési feltételrendszer a vásárlói tájékoztató menüpontban olvasható. Jelen jogi nyilatkozat online vásárlásra vonatkozó részeinek tartalmi alapja az 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről.

Vásárlástól való elállás joga: Az áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége nyílik a megvásárolt áru visszaküldésére. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárló köteles megfizetni. Az elállás jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a vásárló, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül juttatja vissza.

Rendelése lemondását vagy módosítását a leadott rendelés idejéhez képest 12 órán belül fogadjuk el írásban a regisztrációkor megadott emailcímről vagy telefonszámról. A bolti átvételes át nem vett megrendelés a regisztrációkor elfogadott szerződés alapján tartozásnak minősül, melynek számláját átadjuk pénzbehajtó partnerünknek. Kérdésekkel és észrevétellel a következő email címre írhatnak: info [kukac] tompox.huÁSZF          Adatvédelem          Oldaltérkép          Vásárlói tájékoztató          Szállítási feltételek          Impresszum          Gyakran Ismételt Kérdések


Copyright © TOMPOX. Minden jog fenntartva.         Email: tompox.zenekar@gmail.com